Spaghetti din dovlecel cu sos de rosii
Uneori, cand vin seara de la sala, am chef sa mananc ceva super-rapid, fulger de rapid, daca se poate, sa fie usor, gustos si bineinteles sanatos. Azi, m-am gandit la o varianta raw de spaghetti din dovlecel cu sos de rosii. Se pastreaza toate enzimele legumelor, e super-gustos, si, de sanatos, nu mai zic. Sa incepem. Ca sa faci asa zisele spaghetti, ai nevoie de o unealta de taiat fasii subtiri de legume. Eu o am pe asta:
Varianta este pentru 1 persoana. Fa “pastele” dintr-un dovlecel mediu, evitand sa pui samburi. In alt bol pregateste sosul. Ai nevoie de 2 rosii carnoase, un catel de usturoi, oregano, ulei de masline, ardei iute, si sare.
Toaca marunt rosiile si adauga condimentele. Intre timp stoarce dovlecelul, pentru ca va lasa apa si adauga sosul. Razuieste Tofu deasupra.
In 5 minute e gata tot, e super bun si te bucuri ca nu mai trebuie sa gatesti nimic. De aia imi plac retetele crudivore. Sa ai pofta! :)
Leave a Reply